Goedkope Reisadressen

Wil je graag op vakantie, maar wil je niet te veel geld uitgeven tijdens je reis? Ga dan op zoek naar goedkope reisadressen. En ja, dat is echt wel mogelijk, zelfs in grote steden als Parijs, Londen of New York. Hier vind je alles over goed betaalbare verblijfplaatsen in het buitenland, voor jong en oud!

(Jeugd)hostel

Waar je ook heen gaat, overal ter wereld zijn betaalbare en kwalitatief goede jeugdhostels. Voor 10 tot 20 euro per nacht heb je vaak al een bed in een dorm, een gedeelde kamer. In een dorm staan vaak stapelbedden waar je meestal met zo’n 6 tot 12 personen slaapt. Dit is dus een ideale mogelijkheid voor een groep vrienden op reis. Zo heb je met bekenden een goede kamer voor een puike prijs. Maar ook als je alleen reist, is een hostel een prima optie. Doordat je met meerdere mensen een kamer deelt maak je snel vrienden en hoef je nooit alleen te zijn. Bovendien beschikken hostels vaak over gratis internet, een gezamenlijke keuken en natuurlijk een bar. Laatst genoemde is vaak een prima plek om vrienden te maken. Bier is er goedkoop en
de vibe is goed.

Naast hostels speciaal voor jongeren heb je ook in veel steden goedkope familiehotels, die vaak opereren onder de noemer ‘hostel’ om meer klanten te trekken. Dit soort goedkope hotels doen het vaak goed bij jongeren, maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen. Naast de standaard tweepersoonskamers zijn er ook familiekamers, variërend van 4- tot 8-persoons. Ideaal als u met uw hele gezin op vakantie wilt.

Campings

Voor wie van de buitenlucht houdt, is een camping natuurlijk de ideale goedkope reisoplossing. Door te kamperen heb je niet alleen een goedkoop reisadres, vaak kun je je tent ook nog eens op de mooiste locaties neerzetten. Is het je wel eens overkomen dat je een appartement met zeezicht hebt geboekt en dat je uitkijkt op een muur? Bij een camping overkomt je dit niet. Vaak kun je je tent gewoon opzetten bij een strand, op een prachtige heuvel of bij een blauw meer. Een camping is de ideale plek om te ontsnappen aan het drukke leven van alledag, en dat op een heel voordelige manier! Wie geen zin heeft om met een tent te slepen, kan kiezen voor een bungalow, stacaravan of kant en klare tent. Zo kun je optimaal genieten van de natuur en hoeft je reis alsnog niet veel te kosten.